Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Biejmanon geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@biejmanon.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Modelformulier voor herroeping
dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen
Voer je e-mailadres in, zodat we je kunnen contacteren.
Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):
Besteld op (DD-MM-YYYY) en het Bestelnummer
Ontvangen op (DD-MM-YYYY)
Naam/Namen consument(en)
Adres consument(en)
IBAN Rekeningnummer
Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
Datum(DD-MM-YYYY)
Winkelwagen
Scroll naar boven