Biej Manon Merken

Biej Manon

Merken

Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra.
Blossfeldt 150-150

Karl Blossfeldt’s uitgebreide collectie plantenfoto’s onthullen onverwachte vormen en patronen. Hij ontwierp zijn eigen camera en nam de foto’s met een wetenschappelijke precisie en een kunstenaarsoog. Deze unieke mix werd een groot succes binnen de moderne kunst en de fotografie. Blossfeldt was een groot deel van zijn leven docent beeldhouwen en gebruikte zijn foto’s allereest om zijn studenten kennis te laten maken met de vormen van de natuur. Maar nadat hij zijn werk in 1926 In Berlijn had tentoongesteld werd de docent een bekend kunstenaar. Twee jaar later verscheen het boek Urformen der Kunst en dit werd een van de meest invloedrijke en belangrijke fotoboeken van de 20e eeuw.

Thomas en Mischa zijn de trotse oprichters en eigenaren van House Vitamin. Ze zijn een koppel met een droom: “Het voor iedereen gemakkelijker en betaalbaar maken om een hip en sprankelend interieur te creëren.”

De oprichters Pim en Diana creëren met hun gezamenlijke dosis passie een collectie van fijne, originele items tegen een betaalbare prijs.
De zeep van Puur Zeep/Mijn Stijl is plantaardig en verzorgend. De geuren zijn divers en fris. De eindassemblage van de zeephangers wordt verzorgd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op hun manier een “puur produkt”.

Mousie is het bedrijf van Cheryll, mama van 2 stoere binken. Ze heeft een voorliefde voor alles wat handgemaakt is. Na jarenlang voor familie, vrienden en kennissen cadeaus te hebben gemaakt, heeft ze toch besloten om van haar hobby haar werk te maken. De kaarten zijn allemaal zelf ontworpen en ook de houten accessoires worden allemaal met de hand vervaardigd. Grafisch design met liefde ontworpen en gemaakt.

Sinds 2013 is José Blom haar eigen lifestylemerk gestart: MrsBLOOM.  Met een team van enthousiaste mensen ontwikkelt ze 2x per jaar een geweldige nieuwe collectie. Hierbij zorgen ze ervoor dat de kleuren en materialen van het seizoen onderling prachtig met elkaar combineren. De collectie van MrsBLOOM heeft een stoer en sfeervol uiterlijk door het gebruik van materialen als stonewashed linnen, geborsteld katoen, fluweel en gerecycled glas. Naast het prachtige textiel en glas vindt u ook kleinmeubelen van doorleefd teakhout terug in hun collectie. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd; zo kunnen de tijdelijke kleuren van het seizoen perfect gecombineerd worden met de kleuren die gebruikt worden in hun basiscollectie.

“Een merk in lijn met de natuur”
Met lange ervaring in de interieurindustrie en detailhandel, voelden we dat er niets was voor de Zweedse huizen. Daarom hebben we Storefactory gemaakt. Een Zweeds merk dicht bij de strakke lijnen van de natuur, waarvan de producten zowel in het gemeentehuis as in het chalet kunnen worden geliefd. We zijn trots op en beschermen het Scandinavische erfgoed en de binnenlandse verwerkende industrie. Daarom zijn veel van onze prodcten ontworpen in Zweden, door onszelf of in nauwe samenwerking met ontwerpers buitenshuis. Sommige van onze producten worden ook in Zweden geproduceerd om de Zweedse industrie te ondersteunen en de middelen die we hebben te beschermen. 

Madeleine en Mats “

Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk: zo worden hun kaarsen gemaakt en daar zijn ze trots op!

Rustik Lys doet al sinds de oprichting (1995) zaken met dezelfde kaarsenfabriek. Door hun jarenlange samenwerking met de fabriek bestaat er geen twijfel over dat de kaarsen van hoge kwaliteit zijn en de producten op een eerlijke manier worden geproduceerd. Vroeger stond de fabriek in Denemarken, tegenwoordig vindt de productie plaats in Oost-Europa. Nog altijd valt de fabriek onder Deens management, wat er voor zorgt dat uitsluitend de Deense kwaliteitsnorm wordt gehanteerd.  Kaarsen vormen het vlammend hart van het bedrijf. Met veel liefde en aandacht ontwerpen ze daarom zelf hun tweejaarlijkse collecties waarbij het uitgangspunt altijd de frisse en luchtige Rustik Lys sfeer is. Kaarsen blijven vernieuwen is wat hen drijft, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Zodat je altijd kan rekenen op betrouwbare kaarsen die mooi opbranden. Hun kaarsen worden nog voor een groot deel op traditionele wijze en deels met de hand vervaardigd. Daarvoor gebruiken zij uitsluitend de beste grondstoffen en fabricagemethodes voor mens en milieu die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle gebruikte grondstoffen (paraffine, lonten, pigmenten) komen van Europese (voornamelijk Duitse) bodem. Ze kunnen je daarom garanderen dat hun kaarsen:

  • langer branden
  • schoon branden (niet walmen en spetteren)
  • niet snel verkleuren
  • alle rustieke kaarsen door en door gekleurd zijn

Laat je betoveren en verwarmen door deze fonkelende lichtjes.

Winkelwagen
Scroll naar boven