en dan is 2019 weer bijna voorbij

…en dan is 2019 weer bijna voorbij

En wat een jaar!!

♡ de switch gemaakt van op veel markten staan naar heeeeel veel VIPshopavonden bij mensen thuis
♡ mijn collectie definitief vastgelegd naar mijn stijl… Scandinavische stijl… puur-basic-eenvoud-stoer
♡ nieuwe webshop opgestart
♡ zo veel leuke en gezellige mensen mogen ontmoeten
♡ mooie opdrachten gekregen
♡ heel veel bestellingen mogen versturen binnen Nederland en daarbuiten…Finland, Italië…
♡ interieuradviezen mogen geven
♡ nieuwe leveranciers ontdekt

Het was een druk, bijzonder jaar. Niet altijd gemakkelijk, want een eigen zaak is keihard werken en telkens zoeken en bezig blijven om je te kunnen onderscheiden tussen zoooo veel andere bedrijven. Ook continu een goede balans vinden tussen werk en privé, maar dankzij de hulp en begrip van Ruud en Runa en onze lieve vrienden lukt dat.

In het nieuwe jaar ga ik een aantal dingetjes anders doen.
♡ In de maanden januari en februari zijn er geen inloopmomenten. Uiteraard kun je altijd op afspraak terecht.
♡ Vanaf maart komt er een maandelijks inloopmoment.
♡ Er komen VIPshopavonden bij mij thuis… shoppen met vriendinnen in de showroom en ik zorg voor een hapje en drankje.

Hou FB en IG in de gaten voor nieuwe producten en nieuwtjes. Shoppen in de webshop kan 24/7. Deze is altijd up to date. Heb je een vraag? Stel ze gerust.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jullie mag ontmoeten en dat jullie mij weten te vinden voor mooie woonaccessoires en lieve cadeautjes. Dankzij jullie kan ik doen wat ik heel graag doe, namelijk mensen blij maken met mooie woonaccessoires en bezig zijn met interieur. Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling toe en alle goeds in 2020. Geniet met ieder die jullie lief is en maak er iets moois van.

…een heel verhaal alweer 😅 kon even niks weglaten.

Liefs Manon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven